Přeji si, aby proudily potřebné informace.....

11.12.2012 12:12

Adventní čas = příchod; doba duchovní přípravy na Vánoce v období před svátky; doba očekávání, naděje

Uvědomme si, že někteří lidé se trápí jen kvůli tomu, že neměli potřebnou informaci. A vy ji máte a tím, že ji zadržujete a nepošlete dál, přispíváte k jejich starostem a bolesti.

Období, kterým procházíme, přináší mnoho různých zpráv. Z nich si můžeme vybrat a následně se podle nich řídit při svém rozhodování. Řada z nás netuší, co může očekávat od datumu 21.12.2012. Dlouho zde platilo, že bude nějaký konec. To ale přeci neznamená katastrofu. Konec znamená vznik něčeho nového, je to pouze změna pohledu, prostředí, práce, školy, bydliště… Všichni to v nějaké podobě známe, i změna ročního období znamená konec zimy a začátek jara a přesto nemáme z této změny strach.

Ani tentokrát to nebude jinak. Změna lidského vědomí a vnímání je vývojový stupeň nutný k životu. A k tomu potřebujeme čas.

Každý z nás dostal a dostane tolik času, kolik potřebuje a nikdo cizí mu ho nebude krátit. Jen on sám má právo o svém čase rozhodovat. Nebojte se tedy, že o něj přijdete. Jen se zamyslete, jestli ho sami dobrovolně neodevzdáváte. Zamyslete se nad tím, jak se rozhodujete. Zda myslíte na katastrofu anebo na radostný tvůrčí společný život. Je to poměrně důležité.

Tuto svou volbu můžete potvrdit právě vztahem k vodě, může být velmi jednoduchá a hned viditelná.

Volba pro život začne 12:12:2012 ve 12:12.12 hod celoplanetární modlitbou, která poběží do 21:12:2012, je to adventní čas, dost dlouhá doba na to, abychom se zorientovali a dostali potřebné informace. Ale pokud se nebudeme navzájem informovat, bude to těžší.

21.12.2012 je období zimního Slunovratu. Symbolicky to znamená, že žádáme návrat Boha do našich životů. Máme možnost o to žádat každý rok, je to taková revize, rekapitulace s prosbou (proto Prosinec). A pokud to vědomě děláme a dokážeme projít touto zpětnou vazbou, přijde k nám na Štědrý den *Ježíšek*. Což opět v symbolech znamená znovuzrození, zrod něčeho nového. Zrod nového Člověka v nás. Přejeme si být lepšími, než v čase uplynulém a na Štědrý den dostaneme dary, které nám k tomu pomohou. Přejme si to navzájem a předejme si tyto Dary....například ve formě dobrých zpráv.